Het nummer 1 verzoeksysteem van Nederland & BelgiŽ
Al sinds 2017! niet alleen de eerste , maar Inmiddels ook het meest gebruikte verzoeksyteem voor webradio`s in Nederland en BelgiŽ!, Deejay-verzoek is een Dj Tool, die op een zeer eenvoudige wijze verzoekjes aanneemt van je luisteraars, Zo zien de bezoekers op je site of er een dj live is en kunnen dan tevens direct een verzoekje doen.
Waarom Deejay-verzoek
MAKKELIJKE INSTALLATIE
Doormiddel van slechts 2 codes is de verzoekserver op je eigen site te koppelen! En lukt het echt niet? dan helpen wij je toch gewoon!
ONBEPERKT AANTAL DJ`S
Als Radiobeheerder wens je graag volledige controle over je team, Daarom kun je voor elke dj een eigen login maken! Simpel en Snel!
EIGEN VERZOEKSERVER
Ons systeem maakt geen gebruik van gedeelde bestanden!, Elke webradio heeft zijn eigen verzoekserver met eigen bestanden en url
99.9% SERVICE UPTIME
Daarom is ons systeem over meerdere servers verdeelt om een zo hoog mogelijke uptime te garanderen! We zien hier dag en nacht op toe!
MAKKELIJK INTERFACE
Een makkelijk en simpel te begrijpen admin en dj paneel, waar je in een overzicht al je verzoekjes op binnen krijgt , beheerd en verwijderd!
Functies

- Verzoekjes inzien
- Embed / insluit code
- Verzoekje verwijderen
- IP-adres blokkeren

- DJ Beheer
- DJ Toevoegen
- DJ Aanpassen
- Foto toevoegen
- DJ Verwijderen

- DJ Display
- Embed / insluit code

- Staat je fie od inzien
- Aantal luisteraars
- Unieke luisteraars
- Luisteraars piek
- Aantal verzoekjes
Login
Aanvragen
E - mail

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2020-2023 Deejay-verzoek
Design by Gelderstreamen